cb_600

Klipsch Heresy I Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Stativhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Vestfold
Pris
Kr 8.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 186176
Vurderer faktisk salg av disse fantastiske perlene av noen Klipsch legender. Ett par strøkne, flotte og meget vellydene Heresy I.

Grunn for vurdering av salg er at jeg har anskaffet ett par RF-7 som er en av få Klipsch-modeller jeg ikke har hatt i hus før, klarte derfor ikke å la dem passere da de dukket opp til salgs i nabolaget. Resultat, jeg sitter nå med enda mer HiFi enn hva som er godt for noen.

Jeg har eid disse Heresy en stund nå, brukt mye tid på renovering og litt modifisering, det som er gjort:

-Kabinettene bar preg av alderen så jeg har renovert/reparert skader i treverket, slipt ned og spraybeiset de på nytt. Så har det blitt lagt på klarlakk, av typen kostbar til bil/kjøretøy. Slipt ned, nytt lag klarlakk, slipt ned og nytt lag, ca. 6-7 ganger er dette gjort. Jeg har hatt utmerket hjelp av en billakkerer og hans verksted til dette. Kabinettene holder med andre ord en høy og meget solid finish. Finishen er bra pr i dag, men ønsker man automobil «Show car shine», så er det bare å våtslipe og polere til man oppnår ønsket resultat, her er det mer enn nok klarlakk til det.

-Front baffel er slipt ned og lakkert med to-sjikt lakk, matt i tro mot originalen.

-Bakplaten er skiftet ut, dempet med bitumen og nye moderne kvalitets terminaler er montert (originale bakplater er intakte og tatt vare på), Det er også benyttet litt mer påkostet skruer til bakplaten, se bilder.

-Har dempet kabinettet innvendig, se bilder.

-Delefilteret har en modifisering gjort av tidligere eier, se bilder.

Jeg mener at alle disse tiltakene gir Heresy?ene et løft i en allerede super mellomtone, en glattere diskant i topp, spesielt ved noe høyere volum. Og, ikke minst, jeg mener at dette er noe så sjeldent som ett par Heresy med bass som tilfredsstiller. Klart, ikke bass som store Klipsch i RF-serien, men riktig bass som kan nytes til alle anledninger, om det være seg stille rolig lytting eller rocken roll.
Jeg kjører altså sub stort sett bare til film, men hender jeg glemmer meg bort og kjører på uten, rett og slett på grunn av at savnet ikke er der før det virkelig skal smelle i bomber og granater, men da er det jo ikke bare Heresy som har godt av litt dra hjelp på bonn.

Sammenligningsgrunnlag for ovennevnte er mange år med Klipsch som første valg, er vel 15år pluss nå. Og jeg har blant annet hatt i mitt eie ett par Heresy III. Min påstand om blant annet bassen i HI?ene er at den er mer kraftfulle en HIII. Men det må bli opp til enhver å vurdere.

Jeg ønsker 8000,- eller bud over, mener det er en fair pris, har lagt ned mange timer og kroner i dette prosjektet.

Jeg selger også en Marantz SR7012 som er helt ny i emballasjen samt en rega RP1 som også er helt ny i emballasjen, og skulle man ha behov så selger jeg en Klipsch R-112SW subwoofer(har alt av emballasje, kjøpt ny av meg). Ved kjøp av samtlige komponenter ordnes det en hyggelig pakke pris.

Innbytte av 9.2 kanals receiver inntil 5000,- kan vurderes. (Onkyo, Yamaha, Denon, Marantz osv.)

---Ta kontakt ved interesse: 900 syv00 seks4 eller voje58.at.hotmail.com---

Tilslutt vil jeg påpeke at alle tiltakene kan tilbakestilles enkelt for den som måtte ønske det.

NB! Fikk ikke lastet opp alle bildene i kveld, flere bilder kommer.

Informasjon om bruker

cb_600
Hi-Fi entusiast
Torget karakterer
Vurderinger (12)
Medlem siden
Topp Bunn