» Andersson 1500 monoblokker
Visninger: 27
Du må logge inn eller registrere deg for å legge ut annonse eller gi bud på Torget.
Denne annonsen utgår om 3 Dager, 13 Timer, 23 Minutter
Selges

Pris: Kr. 10.000NOK
Produktet befinner seg i: Oslo
Kjøp nå: Andersson 1500 monoblokker
Selges for

Kr. 10.000NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn dette skjemaet godtar du at:
  • Jeg vil betale fullt beløp som nevnt i annonsen forutsatt at selgers opplysninger er korrekte.
  • Jeg vil enten hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som må anses som gjengs markedspris for frakt av denne typen produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Gi Bud på: Andersson 1500 monoblokker
Selges for

Kr. 10.000NOK


Mitt Bud
Kr.NOK


Notat (Valgfritt)Ved å sende inn bud på dette produktet godtar jeg at:
  • Jeg står ved mitt bud såfremt selges opplysninger om produktet er korrekte. Budet mitt er gyldig i 48 timer, og hvis Selger ikke svarer innen denne fristen, er jeg ikke lenger bundet av mitt bud. Hvis Selger svarer innen 48 timer, så er jeg forpliktet til å ta kontakt innen 24 timer for å avslutte handelen.
  • Jeg vil hente produktet eller betale for fraktutgifter som nevnt i annonsen, eller det som anses som gjengs markedspris for frakt av denne type produkt.
Min kontakt informasjon

Dette vil også hjelpe selger med å beregne evnt. fraktutgifter.


Fullt NavnTelefonFylke/Land
Kontakt selger
Du vil motta en kopi av denne meldingen til din meldingsboks.
Tips en Venn om denne annonsen
Navnet til din Venn
Emailen til din Venn
Produktets navn
Min Melding
Linken til denne annonsen ligger automatisk i emailen.
For å unngå spam så vil ditt brukernavn bli inkludert i denne meldingen.
 Jeg har lest, forstått og akseptert meldingen.
Rapportér denne annonsen til Moderator
Min Melding
Andersson 1500 monoblokker (Selges) Annonse nummer: 171371  
  Salgspris Tilstand Orig. kvittering Har eske Lagt ut  
  Kr. 10.000NOK Brukt Nei Nei 12.10.2017 - 17:40  
  Annonse Beskrivelse  
 
Et sett røde (Eric) Andersson 1500 monoblokker.

Denne, i likhet med Audio Innovation The First og The Second, finnes som stereo med to 6B4G i hver kanal og 2x7.5 watt per kanal med navnet Andersson 750 og mono som her med 15 watt per kanal. Eric Andersson var også konstruktøren bak Audio Innovation en periode inntil designuenighetene med Peter Quartrup ble for store. Jeg har eid noen AI, blant annet The First, og må vel si at disse Andersson 1500 monoblokkene ser noe mer ryddige ut internt for å si det mildt. Eric Andersson mente at de kabinettene som ble brukt til Audio Innovation og triodeforsterkerne The First og The Second, ikke var egnet og forårsaket overoppheting og at de kabinettene han selv tok frem til blant annet disse forsterkerne var mye bedre.

I tillegg til de fire 6B4G-utgangstriodene er det ett 6080-rør, ett EF86-rør, to 5687-rør og to ECC88-rør i hver monoblokk. De er meget pene og låter meget bra. De rørvante vet nok allerede at 6B4G med sin octal-sokkel er en variant av 2A3-røret, og at det er kjent for to ting: meget bra lyd og at det er meget billig i forhold til originale amerikanske 2A3-rør.

Alle 8 6B4G-røra er av typen Sylvania JAN (Joint Army and Navy=millitære rør), de ser helt blanke og fine ut. Jeg har kun spilt noen få timer på de da jeg vanligvis spiller på Kondo og Shindo forsterkere. En kikk på Ebay og nettbutikker antyder en pris per rør på 3-500kr. I tillegg er der 6 andre rør per monoblokk. Selve forsterkeren er altså i praksis ikke så dyr.

På de to første bildene, som er av mine, ser forsterkerne muligens oransje ut, men det er lyset, de er knall røde, på det tredje bildet, som er tatt med blitz , er de mer røde. På de tre siste bildene kan du se at det blant annet er benyttet de meget gode og anerkjente kondensatorene fra MIT.

Her et sitat fra konstruktøren:

Triod 750
Väl tillbaka i Sverige lanserade jag rörförstärkarbyggsatserna Edison 12 och Edison One. Edison 12 var en "standardkopplad" Push-Pull EL 84 baserad förstärkare, det nya med den var att de äldre idéerna med standard rör som ECC82,ECC83,6SN7 mm som drivrör frångicks och ersattes med det modernare ramgallerröret ECC 88. Resultatet blev högre dynamik och spelglädje samt förbättrad detaljupplösning. Som komplement till 12:an sålde jag försteget Edison One vilken hade passiv linjedel och RIAA korrektion. Dessa byggsatser blev en riktig landsplåga! De såldes i tusental, en bidragande orsak till detta var förutom ljudkvalitén även det humana priset. Ett flertal av dessa förstärkare användes fortfarande den dag som i dag är. Vid denna tidpunkt lanserade jag även triodförstärkarna Triod 750 och Triod 1500. Dessa var en vidareutveckling av mina konstruktioner från England. Triod 750 var ett Push-Pull stereoslutsteg med rören 6B4 vilket är identiskt med 2A3 frånsett glödspänning och sockel. Uteffekten var 7,5 watt. Triod 1500 var monosteg med parallell Push-Pull kopplade 6B4, vilket gav dubbla effekten. Dessa förstärkare bildade en ny referens bland många musikälskare, inte bara i Sverige. Jag lanserade även en "högeffektförstärkare" Anderson 265, arbetande i klass AB och med fixed bias. Det visade sig vara en mindre bra ide, speciellt med tanke på de kinesiska 6550 rören jag använde, de var rena skräpet! Även när det fungerade, var ljudet inte mycket att skryta med jämfört med tex Edison 12. Nu gick jag tillbaka till Klass-A igen och producerade en förstärkare som fick namnet Edison 30.

Disse bør sees, høres og helst hentes personlig, men jeg kan sende i sporbare Norgespakker til kr 175 per stykk.


Alle som henvender seg med navn, adresse og telefonnummer får svar.


Mvh Jørn B. Hauge, 99024911 joernbh@gmail.com

 
  Annonse sist redigert 12.10.2017 - 17:40  
 
  Bilder
 
 
  •  

    Se annonser fra siste døgn

    Redigér mine annonser