EirikV

Lyngdorf CD-1. Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
CD/SACD-spiller
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 4.500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 132268
Selger en god CD spiller fra Lyngdorf. Jeg kjøpte denne sammen med et annet produkt og har ikke behov for denne. Siden jeg vil ha muligheten til å se filmer og, har jeg et flott Classe DVD drivverk som jeg bruker selv.

CD-1 passer designmessig best sammen med Lyngdorf TDAI 2200 eller SDAI 2175. CD-1 har fått fine omtaler for sin gode lydkvalitet. Det er både balanserte og ubalanserte utganger. Men spilleren vil jo fungere godt også sammen med andre merker.

CD-1 ble tilpasset spesielt 2200. Denne forsterkeren har jo en meget god DAC og derfor har Lyngdorf laget bedre enn vanlige digitale utganger i prisklassen. Den er utstyrt med utganger for AES/EBU, spdif og toslink for topp fleksibilitet. Noen tror at så lenge de bruker den digitale utgangen og har en god ekstern DAC, så er ikke kvaliteten på spilleren så viktig. Fidelity testet for noen år siden en meget dyr konverter og drivverk fra McIntosh. Kostet i alle fall 120.000 kr. De ble meget overrasket over hvor mye bedre en billig DAC fra EC(4000 kr?) spilte med det dyre drivverket kontra en billig spiller. De konkluderte med at drivverket på en CD spiller er like viktig som på en platespiller.

Spilleren er kjøpt i 2011 og er dermed blant de siste som ble laget av denne modellen. En kar i Danmark jeg kjøpte Lyngdorf høyttalere av foretrakk CD-1 framfor CD-2 i sitt system pga en varmere klang. Han brukte en 2170 og 2175 på B&W 802D høyttalere. Tidligere brukte han Lyngdorf DP-1 og BW-1 systemet som jeg kjøpte av han.

For dere som har en god samling CDer er det fint å ha en slik spiller for å få glede av disse platene.

En kompis fra Asker oppbevarer spilleren til jeg eventuelt får den fraktet til Stavanger. Har ikke original emballasje, men den kan nok pakkes godt inn. Posten er ikke min foretrukne speditør og den sendes bare på eget ansvar med dem. Men det er jo sjanse for at det er noen i regionen som vil ha spilleren.

Spilleren selges for 4.500 kr. I Tyskland ligger en spiller til salgs for 1.000 Euro på et stort hifi forum. Spilleren er sort og fjernkontroll medfølger. Har lånt bilder fra nettet.

Hilsen Eirik. 92 22 65 44.

Informasjon om bruker

EirikV
Hi-Fi entusiast
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden
Topp Bunn