sinko

Goldnote DAC 30 m/USB (rør)

Status
Denne annonsen er utgått.
D/a konverter
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Nordland
Pris
Kr 10.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 122355
Denne Blacknote DAC 30 fra Italienske GOLDENOTE vurderes solgt.
Denne er 100% strøken både når det gjelder utseende og funksjon.

Kjøpte denne ny i august 2014 hos P.M.Audio. Den hadde da en pris på kr: 38990,-
De originale rørene i dacen er byttet ut med 4 stk Telefunken ECC83/ 12AX7. Dette byttet ble gjort av P.M.Audio.
Pris på disse rørene var kr: 2500,- pr. stk. Rørene inkludert, gir en samlet utsalgspris påkr: 48990,-
Selges kr: 10000,-

Jeg har tidligere hatt dac fra Musical Fidelity, Hegel HD10 og Nad M51. Ingen av disse var i nærheten av Goldenote dacen når det gjelder musikalitet. Den er nøytral, men likevel lekker og delikat i all sin fremtoning. Bass og mellomtonen står så glassklart frem i mitt oppsett at jeg fikk hakeslipp første gang jeg spillte på dacen. I det øvre registeret bringer den fantastiske lydsignaturen fram de ørsmå viktige forskjellene på en slik fjærlett og naturlig måte at det er vanskelig å rive seg løs fra musikken. Det som slår meg mest, hva denne dacen angår, er at ingen frekvenser stikker seg ut på noen måte. Her er en tonal balanse (harmoni) som jeg bare har hørt fra de absolutt aller dyreste systemer.

Fra august 2014 og fram til oktober 2014 ble dacen benyttet, sammen med cd-spiller, i underkant av 50 timer. Jeg kjøpte da min første vinyl-platespiller på 25 år. Platespilleren ble fra da av den mest benyttede kilden. Fra begynnelsen av oktober og fram til nyttårsskiftet 2014/15, ble Blacknote DAC 30 brukt svært lite. Er noe usikker på antall timer bruk av dacen i denne perioden, men sier jeg 20 timer så er det iallefall maksimalt. Fra januar og fram til juni 2015 er dac (og cd-spiller) testet ved noen få anledninger, en samlet spilletid på 1-2 timer. De ubalanserte utgangene har alene vært brukt ved cd-avspilling.
Det må nevnes at den har vært brukt kun som konverter, og ALDRI som forforsterker (noe den kan brukes til, men som også gir mer belastning på rørene).

Siden juni 2014 og fram til i dag har den ikke vært i bruk ved avspilling av cd, men i løpet av november ble optisk utgang brukt, da en spillekonsoll ble benyttet i ca 40 timer fordelt over fem dager. Dette gir en samlet brukstid av min Blacknote DAC 30 på maksimalt 112 timer. Om jeg skulle ha regnet feil noen timer ved bokføring av spilletiden, så er det ikke mye feil. Dette har jeg vært nøye på, men noe som beklageligvis ikke kan bevises.

Når dacen (og mine andre elektronikk-komponenter) ikke har vært i bruk, har den alltid, natt og dag, vært beskyttet mot støv med et velegnet teppe som har lagt over komponentene.
Det har vært benyttet gode produkter for resonans/vibrasjonskontroll på dacen, noe som kan ha en beskyttende effekt - som unødvendig belastningen - på hele apparatet.

Det medfølger fjernkontroll, som aldri har vært i bruk. Dacen har bl.a. to usb-innganger og balansert inngang. Se bilder.

Dac m/brukermanualen/papirer kan sendes i orginal emballasje/eske. Du må betale frakten.

Bildene er lånt fra internett.

Informasjon om bruker

sinko
Fersking
Torget karakterer
Vurderinger
Medlem siden
Topp Bunn