Resultater 1 til 5 av 5

Tråd: Onkyo

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast hifikongen's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2004
  Sted
  Elverum
  Innlegg
  370

  Onkyo

  Hei.
  Jeg lurer på om noen her inne vet om jeg kan benytte meg av pre-out Zone2 på reciveren til å kjøre signalet videre inn på Abrahamsen oppsettet.
  Tenker da å kjøre Abrahamasen i HT modus, og reciver vil da kun fungere som kilde samler for alt annet utsyr.
  Har hatt en slik kobling tidligere, men da hadde jeg Ec 4.8 og pioneer reciver, men den reciveren hadde pre-out for front kanalene.
  På denne måten ble alt av signaler kjørt gjennom ec4.8 i HT-modus og det var volum kontrollen til denne som regulerte volum.
  Håper noen her inne kan svare på om pre-out zone2 kan benyttes til dette, da den ikke har pre-out på front kanalene.

  Hilsen Morten
  ABRAHAMSEN V30UP, 2 x ABRAHAMSEN V40UP, MARTIN LOGAN CLARITY, ANTI-MODE 2.0 DUAL CORE, HJEMMELAGET ELTEK ARGES SUBWOOFER, PRO-JECT 1XPRESSION CARBON MED BENZ MC20E2 PICK-UP, LG 47" 3D LED TV.

 2. #2
  Det vil jo fungere til stereobruk , men det blir vel feil når du kjører surround , for du får ikke på en fornuftig måte rutet lyden som frontene skulle hatt ut gjennom zone2 utgangene.
  ELEKTRONIKK : Marantz AV7704 , McIntosh MC-501 , 2xRotel RB-1565 , Minidsp 2x4 Balanced og Minidsp Nanodigi , Bluesound Node2.
  HØYTTALERE : Arendal Sound 1723 Tower , 2 X Arendal Sub 2 , MA RXFX , MA Apex A-10 og MA Apex-40 .
  BILDE : LG 65 Oled B7 , Sony UBP-X8000 , Dreambox HD-8000 , Nuc HT-pc , Apple-TV 4K.

 3. #3
  Siden vi har en Onkyotråd under hjemmekinodelen av forumet her; se på denne tokanals receiveren:

  Onkyo | TX-8270

  Første tokanalsproduktet jeg ser med HDMI! Fire innganger og en ut. Det gjør vel denne til en super sak i et tv-oppsett med stereolyd og gode høyttalere. Bare å koble på tuner, Appleboks og blurayspiller. Og platespiller med..

  Innebygd DAB+ er vel også uvanlig foreløpig.

  Denne synes jeg ser helt super ut.

 4. #4
  Hifi Freak AndersR's Avatar
  Ble medlem
  May 2011
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  1,817
  Yap, dette er helt klart en god ide. Spørsmålet er om det er etterspørsel nok etter slike produkter til at det er lønnsomt for en sluttkunde å kjøpe slike produkter fremfor en fullverdig flerkanals modul, og bare la være å bruke mer enn de to frontkanalene.

  Arcam har også laget noe lignende.
  SR250 - Stereo AV Receiver - Arcam
  B&W-basert stuekino under oppføring. Byggetråd HER

 5. #5
  Det er nok et slags "crossover"-produkt ja. Men ligner mest en vanlig stereoreceiver siden den mangler romkorreksjon. Men bra å se at de digitale inngangene hittil brukt i kino/tv-sammenheng begynner å komme på disse stereokomponentene også. Til nå har det jo vært vanntette skott mellom A/V og hifi.

  Til høsten blir det antakelig flytting av husvære for min del og eget lytterom blir en saga blott. Ser derfor ut som et hendig og allsidig stereoanlegg med en alt-i-ett løsning for musikk/film/tv blir resultatet. Denne seiler opp som en aktuell kandidat for å drive det hele.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •