Lerret: Dreamscreen vs Grandview

m0hit0

Medlem
Ble medlem
25.04.2012
Innlegg
20
Antall liker
5
Sted
Stavanger
Hei,

Jeg har Grandview fra hifiklubben og kjører det sammen med en Sony VPL-HW50. Før jeg kjøpte lerret kjørte jeg projektoren rett på vegg som er malt hvit, du verden for en forskjell. Jeg er super fornøyd med lerret og det utgjorde en enorm forskjell. Det føltes som om jeg fikk en helt ny projektor :)
 

AndersR

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.05.2011
Innlegg
5.066
Antall liker
3.742
Sted
Oslo
Torget vurderinger
1
Har Grandview selv, men har en kamerat med DreamScreen. Bildekvalitet: Opplever ingen forskjell. Virker som bra duk på begge to. Ramma ser forskjellig ut, så her kommer det litt an på hva du liker, men rammekonstruksjonen virket bedre på Grandview, og monteringen av Dreamscreen var på langt nær så ryddig som på Grandview. Dette til tross for at jeg hadde montert mitt Grandview i forkant, alene, mens vi var to da vi senere skulle montere hans.
Etter at vi fikk det på veggen er det ingen av oss som har noen spesielle tanker om at det ene oppleves som bedre enn det andre.

Jeg tror uansett ikke du kan gjøre særlig feil med noen av disse. Velg den du synes ser finest ut, og den som finnes i størrelsen og med duken du ønsker.
(Generelle tips: husk å være to når den skal monteres, ha god varme i rommet, og husk å vaske/støvsuge skikkelig på gulvet før monteringen starter.)

Edit: ser nå at vi begge var ca et halvt år for sent ute med kommentarene våre (hvordan får vi til sånt?) men ser for meg at det sikkert er noen andre som vil lese om dette også.
 
Sist redigert:
Topp Bunn