München-inntrykk 2013

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Bulter

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.02.2003
    Innlegg
    1.661
    Antall liker
    3.088
    München-messa er vel overstått, og de syv dvergene som reiste med OAS-emblem på brøstet var enige om at det hadde vært en fin tur. Ingen skada seg, og ingen gikk ut over vanlige normer for folkeskikk på noe vis.

    For egen del ble jeg imponert over mye av det jeg hørte, blant annet Avantgarde Acoustics nye forundringspakke Zero 1 med alt fra digital prosessor, analog-digital konverter, forsterker og trådløs kommunikasjon i ett. Spennende, kompakt og ikke minst vellydende.

    I den andre enden av spekteret hersket monsterampen Opera Only, designet av Andrea Pivetta. Dette må være verdens heftigste forsterker. Den skal kunne levere intet mindre enn 60,000 watt per kanal i klasse A og maks uteffekt på 160,000 watt. Vekt halvannet tonn, pris 1,5 millioner euro. Du trenger god solid strømforsyning og god takhøyde til denne…

    Opera_only1.jpg


    Spennende også med Ayres nye VX-5 effektforsterker, som sies å være en perfekt match for K-5xeMP .
    Her er vi på et mer tilgjengelig nivå. Den ble bare utstilt, ikke spilt. Representanten for Boulder-bedriften kunne fortelle at den er basert på en ny diamant-teknologi, hva nå det måtte være. 175 watt i 8 ohm, det dobbelte i 4ohm. 8800 euro i Tyskland.

    Ayre-VX5-1.jpg


    Håper de andre gutta kan bidra med noen av sine lytteopplevelser her, og ikke minst gode bilder. Kjør i vei!!
     
    Sist redigert:

    JackX

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2002
    Innlegg
    2.428
    Antall liker
    1.377
    Bilder fra min iPhone 4
    -------------
    Vel ankommet messen på en meget regntung dag var det første som møtte oss disse muntre Lady-Taxi som tøflet rundt med batteridrevne forsterker

    Velkomstdamene Taxi.jpg


    I 1.ste etage var det de sedvanlige småbodene med alskens godterier: LP'er så langt øynene kunne skue, og jeg har aldri opplevd så mange platespillere på denne messen. Et gledelig tegn! Men jeg tok de virkelige godsakene i øyensyn, og de befant seg noen etasjer opp.

    Først ut var Tidal:

    Tidal.jpg


    Tidal Agoria med Impact monoblokker, Preos D (?) pre/riaa.
    I mine ører et av messens definitive (sjeldne) godbiter. Stor, majestetisk lyd.
    Grunnbass som var kompakt og godt integrert, enormt 3.dimensjonalt lydbilde særlig rundt omlag 500 - 8000 hz. Diskanten var dog litt uforløst, og jeg tror jeg vil skylde på et par ht som ikke var riktig ferdig innspilt.

    Neste "høydare", om enn litt mindre prosaisk, var Kharma Exquisite Grand og Clearaudio Statement no 073

    Clearaudio Statement no 073 Kharma Exquisite Grand.jpg


    Det blir aldri fullt ut forløst med disse store Kharma-høyttalerne på messen i Munchen. Ikke fullt så ille som det har vært tidligere, men langt fra så bra jeg tiltror disse smykkene.

    Mer etterhvert.

    Cheers!

    G
     
    Sist redigert:

    R.E.S.

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    31.05.2006
    Innlegg
    5.975
    Antall liker
    6.131
    Torget vurderinger
    32
    Der kan man se hvor forskjellige man er, eller hvor forskjellig høyttalere låter etter når man er innom et rom og hvilken musikk de spiller. For meg var Tidal en gedigen skuffelse. Jeg hadde med egen musikk (Jeff Beck: Brush With The Blues fra "Who Else") og det "smekket" som burde vært der i mellombassen låt som om noen banket på en skoeske. Dynamisk flatt og usigelig kjedelig. Jeg var innom der på søndag formiddag. Det låt tydeligvis bedre på andre tider i helga.

    Roy
     

    Jamakr

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    05.08.2003
    Innlegg
    1.598
    Antall liker
    2.213
    Hei,
    bra det legges ut litt bilder og kommentarer, det er ikke så liketil å få med alt :)
    La merke til at det i forholdsvis mange rom var flat og uengasjerende lyd. mest skuff var det på Penn audio - som rett og slett ikke hadde fått det til. Noe måtte være galt.
    Ser av andre tråder at jeg ikke får så mye støtte på at TAD var svært bra. Men, for meg - er det en høyttaler som jeg nok kunne lyttet lenge til uten å bli trett. Mange andre kunne ha mer slam og imponator faktor, men det ville jeg blitt sliten av etter en stund.
    Ellersmessig antar jeg at Powerrn legger inn noe om "sine juveler" av noen Italienske høyttalere. Må si meg 97,5% enig med ham - det var rett og slett veldig bra å høre på. Får heller komme tilbake med mer når det detter på plass i de små grå.
    Det var førøvrig helt greit å spise litt andre steder enn vi har gjort før også - så er det sagt.
    JMK
     

    Powerpoint

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    23.04.2003
    Innlegg
    7.424
    Antall liker
    12.959
    De syv OAS "dverger" må sies å ha klart seg godt, både i samlet flokk og hver for seg.
    Det er vi DACnemlig for.
    Som alltid er det moro å være tilstede på messa i München.
    Jeg er vel nå for veteran å regne siden dette var min sjette tur på strak arm!?
    Som flere drevne herrer har vært inne på, er det ikke dumt å flytte på seg en 3-4x i rommene under lytteøvelsen, før man kategorisk vender tommelen opp eller ned.
    Hva fikk så meg til å spisse ørene.
    Som dipol mann falt jo Kingrex sine svære paneler i smak med sin åpne og uanstrengte spillestil.
    Man kommer liksom så tett på musikerne, og så spiller det rett og slett bare musikk.
    Således falt jeg pladask for italienske Leonardo "full range ribbon speakers" tross alle mangler flere mener de har i topp og bunn.
    Uansett, spilte de så direkte, åpent, lettflytende og uanstrengt at det bragte meg rett inn i musikkens sjel.
    Det gjorde ikke Kharma sine digre kolosser noen rom lenger ned.
    Bevares, dårlig var det ikke. Men det spilte for 5-6 år siden utrolig mye bedre på deres 3 veis.
    Siden har de liksom ikke fått det helt til. Med leonardoene kom jeg ennå tettere på utøverne.

    DSC_3702.jpg


    Lanche spilte SVÆRT, dypt og fast. Men det skulle pokker meg bare mangle mhp oppsett, materialer og pris.
    Eksempelvis får man glatt 3 sett Leonardo for prisen av ett sett Lanche Ref.8 (eller hva det var), samt leiebil tur/retur Norge - Venzia.
    Når det er sagt, så spilte Lanche oppsettet uanstrengt med løfte om bedre holografi i et større/bedre rom.
    Låt det litt kvast og 2D helt der oppe i flaggermus frekvensene eller var det bare min klasse D allergi? Jeg vet ikke helt.

    DSC_3612.jpg


    Hold dere fast - de nydelige Living Voice horna til sølle 2 mill med basskasser store som industrikjøkkenfrysere spilte utrolig åpent, luftig og uanstrengt. Jeg var der inne leeeeeeenge, og flyttet rundt som en annen flyttsame. Det ble spilt jazz, vokal og enkle klassiske verk.
    Jeg skulle gjerne ha grisebanket dem med litt jazzmetall fra Panzerballett og prog -Porcupine Tree. Men det jeg hørte låt så virkelightesnært og naturtro at jeg bare sank sammen i velvære når cello, kontrabass, gitar og vokaltonene hang i luften rundt meg. Jeg kom dessverre aldri til med alvedronningen fra Færøyene, da det formelig summet med High-End audio journalister der inne. Med Kondo elektronikk blir prisen på oppsettet alldeles uhyrlig.

    DSC_3681.jpg


    NEXT!
     
    Sist redigert:

    Powerpoint

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    23.04.2003
    Innlegg
    7.424
    Antall liker
    12.959
    Jøss for en aktivitet det var her :rolleyes:

    Jaha, altså, så var det disse genierklærte nye diger Audiovector høyttalerne.
    For det første spelte "duden" alt for høyt med for lite demping i rommet.
    AMT diskantene har jeg lært kan skrus ned noen db, men neida, ikke hos danskene.
    Det er synd, for vist har de digre Audiovectorene noe for seg.
    Men når man holder på svi av stigbøylen i øret med alt som freser ut av 2 stk AMT bånddiskanter blir i hvert fall jeg irritert.
    For å få litt bedre oppløsning ville jeg også benyttet annet forsterkeri, men har nok øvelsen at det holdt med en sølle integrert.
    Det gjorde det ikke i mine ører. Mer luft og kontroll takk uten fjortiss lydnivå.

    Så mye for survinga mi. Det var også noen hyggelig overraskelser under millionen, som Elac, Joseph Audio og Zeta Zero One sine høyttalere.
    Elac FS 507 VX-JET forspent Primare elektronikk spilte oppløst, lettflytende, tiltalende, dog ikke grandiost, men svært engasjerende med mer en godkjent innlevelse på eksempelvis Eivør - Room, spor 1. Et anlegg som fortjener å stå i mange dagligstuer. Her inne stakk ikke diskanten av, vi kom ikke ned i kjelleren, men vi kom inn i Eivørs musikalske sjel. Anita Skorgan - På gyllen grunn, spor 8 låt også mer en godkjent tross fravær av de dypeste tonene.

    DSC_3719.jpg


    Joseph Audio sin 2-veis Pulsar spilte forrykende oppløst med "pinpoint" plassering av utøverne. Antar de koster en slant, og merket meg at michael Fremer har geni erklært kreasjonene. Skjønte også hva han mente. De større Joseph sakene der i mot ble ei ordentlig røre.

    DSC_3603.jpg


    På rommet til Zeta Zero ventet nok en hyggelig overraskelse, og en gammel kjenning som i flere år har demonstrert AudioNec.
    Høyttalerne har bånddiskant og mellomtone, og en konvensjonell bass. Her fikk jeg atter spille Eivør, og det spilte meget lettflytende og luftig, tett på Eivørs stemme. Savnet egentlig som flere andre bemerket å få tiltet høyttalerne bakover et par grader, så lyden kunne treffe mer direkte.
    Men dette falt i smak.
    DSC_3676.jpg


    Ellersmessig holder også jeg som jamakr en knapp på det store TAD systemet.
    Det spiller så uanstrengt og musikalsk at det er en fryd for mine ører.V
     
    Sist redigert:

    Bulter

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.02.2003
    Innlegg
    1.661
    Antall liker
    3.088
    I likhet med JackX lot jeg meg imponere av Tidal – så her er nok smaken forskjellig, R.E.S.! En annen stor lytteopplevelse for meg var Chord Electronics/Dynaudio, som stilte med sine ”værste” modeller. Dette spilte storslagent i et velfungerende rom.

    På den litt mindre ekstreme siden merket jeg meg PMC og deres fact●12. Denne leverte flott klang og mer enn godkjent dynamikk. Samtidig er den ikke mer monstrøs enn at den kan plasseres i ei stue. Men du må altså bla opp 12.000 pund sterling for å få dem hjem. Her er en omtale i det ikke altfor velrennomerte What HiFi.


    fact12_main.jpg
     

    Jamakr

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    05.08.2003
    Innlegg
    1.598
    Antall liker
    2.213
    "Krone for lyd" - så gikk min pris til Elac'ene som Powern omtaler. Det var mye bra, for en penge som mange kan være i stand til å betale.
    JMK
     

    Powerpoint

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    23.04.2003
    Innlegg
    7.424
    Antall liker
    12.959
    Da får jeg sparke inn noen flere høyttalermembraner med mine diametralt motsatte preferanser i forhold til fasit :cool:
    Hva skal jeg juge om nå da, mon tro.
    Jo, det var en aldeles snodig skrue som demonstrerte Totem Element Metal høyttalere.
    Vist vi var heldig, så fikk vi høre ørlite musikk fra en eller annen skive mellom 25-40 sekunder.
    Ikke et pip om hva som ble spilt!?
    Rekorden var oppe i hele 1 min 19 sek for jamakr og undertegnede :mad:
    Hva han spelte har jeg stort sett ikke den fjerneste anelse om, "anyhow"...de spilte med innlevelse, pondus og god oppløsning disse Totempelene.
    Overtonestrukturen var ikke i hundefløyteklassen, men forståelig. Dypbassen der i mot var en smule uvirkelig, men nei, det var ingen sub tilkoblet.
    Hadde bare han der "Beta-tester nissen" som skulle teste hvor mye juling toppladeren til YBA tålte før den knelte blitt bastet og bundet, samt stappet inn i et fjerntliggende kått, så hadde vi kanskje fått med oss litt mer av hva Totemene kan formidle. Utvilsomt potensiale til noe stort. Kantopphenget til bassene kan jo alternativt lakkes svarte med skikkelig løsmiddelaserte godsaker og litt jazztobakk. Synergieffekt gutter, ikke glem det :cool: forsterkeri som ble benyttet var fra VTL, monoblokker 450 series III og 7.2 mk.III så det ut for. Det spilte virkelig ikke dårlig.

    DSC_3655.jpg


    En sjelden gang kan det bli litt for mye kabler.
    Hvordan har jeg kobla nå da???

    DSC_3674.jpg
     
    Sist redigert:

    januscp

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    17.01.2012
    Innlegg
    800
    Antall liker
    339
    Torget vurderinger
    10
    Med fare for å trenge meg på, og spille på bortebane her, så kan jeg jo alltids dele mine erfaringer og lytteinntrykk fra München messa med dere. En ting er vel helt sikkert, og det er at smaken er svææææært forskjellig. Noe som er nevnt her er jeg enig i, noen andre synspunkter deler jeg ikke. Først TAD. Det store TAD systemet spilte feiende flott, oppløst og detaljert, men det manglet fullstendig nerve... musikken ble liksom bare presentert, men ikke med pondus særegenhet eller energi. Andre rom hadde slik trykk at taktfoten kom i gang helt automatisk, men ikke hos TAD. Dette var nok ikke fordi det var dårlig, men kun fordi TAD ble en "me too" deltager. Mange produsenter hadde med sine "statement" eller "legacy" høyttalere om man vil, men få av disse engasjerte noe særlig. Av disse kjempe høyttalerne var det egentlig ingen som stakk seg ut med "å dæven" faktor, ikke engang living voice sine Olympian Vox imponerte noe særlig, men det tror jeg skyldes rommet mer enn noe annet. De spilte jo også med "verdens beste" elektronikk, eller ihvertfall kanskje noe av det dyreste, så jeg ble egentlig litt skuffa. Jeg snakket med dem en stund, og de industrifryserne var også kun prototyper slengt i hop i hui og hast før messa. I tillegg kan det vel nevnes at de spilte noe av den mest âparte musikken av alle på hele messa, det gjorde sikkert litt med min oppfatning.
    På den annen side var jeg også hos Kondo i deres hovedstand i første etasje, og tilbrakte sikkert en god håndfull timer der for liksom å suge på den smaken av 80% rent sølv i alle produkter de lager, men desverre - heller ikke her imponerte det, men det låt jo absolutt bra. Kharma er også tidligere nevnt, men de schvææære kassenelåt kun som schvææære kasser i mine ører, hverken her eller der, kanskje bare en bitteliten smule mer detaljert enn kinohorna fra 30-tallet i rommet på motsatt side av gangen for living voice (disse var jo bare morsomme egentlig). Det samme gjelder for andre monstrositeter, som Audiovector, morsomt men ikke særlig velspillende (arggghh) Dynaudio hakket bedre der synes jeg, ADAM - slettes ikke værst...hmmmm - Wilson - Brumlebass, men veldig fin holografi, rett og slett nydelig i mine ører, Magico S5 - nå snakkær vi... høy morofaktor i mine ører, Burmester - nei, videre...øøøøh jo forresten GØBEL, som var ved siden av Kharma, der kom rockefoten skikkelig i gang, deilig, deilig, jeg ble en god stund der inne.
    Men det fantes godsaker og ting som man måtte lete litt etter. Jeg hørte noen fantastiske KINESISKE electrostater i første etasje som het KINGSOUND. riktig nok 81dB snsitive, så her måtte man trå til med eget kjernekraftverk for å få liv i dem, men fyyyy flate som det rocka. "Men det finnes jo ikke bass i elektrostater" pleier folk å si?!! jo i KINA så gjør det så åpenbart det, og folk flest bor jo i kina, så sånn er'e vel med den saken.....
    Med fare for å banne i kjerka - power'n - dette danka ut dine nye italienske høyt elskede Leonardoer så det holdt, igjen i mine skarve utslitte ører. Rosinen i pølsa? kinavare er tiendel av prisen eller enda mindre. Litt langt å kjøre til kina, men disse frista noe alldeles... Andre skjulte eller unevnte skatter? JEPP - SPEC Corporation (noen særdeles ydmyke og vanvittig hyggelige japanere) hadde med seg et arsenal av nye forsterkere, dac, cd-spiller, platespiller, noen høyttaler feedback bokser (som sikkert virket utmerket), og de spilte på finske Amphion Argon 7L Dette var i mine ører det aller beste jeg hørte på hele messa. Her var det bare å dra frem alle forslitte floskler i beskrivelsen. Dybde, ja - Bredde, ja - Høyde, ja - oppløsning, soundstaging, dynamikk, varme, utklingning, tisltedeværelse, livefølelese, jajajajajajajaja, og alle de andre positive tinga også - JEG VIL BARE HA ALT SAMMEN NÅ MED EN GANG.... Bare en liten ting, jeg håper noen kan ta seg en tur på hjemmesiden til SPEC, Spec og se på spec'en (no pun intended) til de tre, (øøøh fire) forsterkerne deres. Etter hva jeg kan klare å lese er alle de tre største klink like på ytelse???? RSA het de alle sammen til fornavn, med mellomnvn F3, M3, V1 alle med etternavn EX de så også like ut - klink like - med samme spec øøøøøh også var det lillebroren RSA 717 EX jeg kan se i spec'en (still no pun intended) at F3 og M3 uter noen få watt mer enn V1 og 717, dessuten har lillebror 717 en ekstra knapp og hodetelefonutgang i fronten. De andre tre derimot - klink like - jeg så ikke forskjellen, men brosjyren oppgir litt forkjellig vekt, og 10 mm breddeforskjell (). Den som vil underholdes av engelsk som er minst like dårlig som herr Schäfer (ASR) sin engelsk vil ha en "field day" på SPEC sine hjemmesider, jeg skjønner ikke et kvekk av hva de prøver å formidle. Kan noen være så vennlig å forsøke, og deretter forklare for meg, eventuellt fore informasjonen til meg med teskje, endog pipette om nødvendig, spesiellt hva disse høytteler feedback boksene gjøre please? Jeg har nemlig veldig lyst på disse greiene. Nevnte jeg byggekvaliteten? noe av det aller ypperste jeg har tatt i - solid, gjennomtenkt, flott, håndtverk. dette er bare LEXUS i hifi (synes jeg - da). Egentlig er jeg likeglad med hva de prøver å si, for "as they say, the proof was in the pudding". Dette var til å gråte seg i søvn av - i ren glede og lengsel må jeg få tilføye. Hvor pokker kan jeg få kjøpt SPEC utstyr? for ikke å snakke om amphion. Deres Argon 7L var uten tvil den jeg likte best på hele messa lydmessig. Prisen for fit'n finish går derimot til AUDES!!!! Roy Ervin, og Tor fortalte om en liten Estisk produsent som var vel verd å lytte på. Vi lette i første etasje (Griffenfeldt, Jabba-Jabba, og undertegnede) i en god stund før vi fant, men det var besøket verd. Det var riktignok mørkt i hulen deres, men dette var et smykke av en ny høyttaler i deres Excellence serie Audes Excellence 3 AMT. Fantastisk det lille vi fikk høre, men vel verd besøket, her var det "presence" så det holdt fra en liten fulltone stuehøyttaler med en pianolakkfinish som ville gjort Bösendorfer misunnelig. Det er nesten så jeg ville si det var på linje med amphion og spec, men musikke vi fikk høre var altfor forskjellig til å konkludere, men disse havner høyt oppe på lista for VIL HA DETTE OGSÅ. Det jeg derimot ikke ville hatt var den forferdelig russiske elektronikken de spilte på med BLÅ SVEISEBLINK til dioder i front. disse brant seg rett inn på netthinna, og fikk meg til å rave rett i dørkarmen på vei ut...
    Helt til slutt vil jeg nevne ett annet høyttaler merke som noen andre også åpenbart bet seg merke i, og det var Enceinte Leedh E unnskyld meg men kommer den lydveggen fra de greiene der???? UMULIG!!! det er jo bare f... meg ikke mulig. bare synd at prisen var €12000 for et par av disse noget âparte skulpturene, men snakk om lydvegg med noe av det råeste jeg har hørt av oppløsning Vive la France - dette var ikke bare tøft å se på, høy WAF faktor, men det låt jo som fløyelsgrøt med melis og fløte i øregangene. Det kan godt være de var heldig med rom og elektronikkmatching også, men dette var også en spesiell høydare.
    Ellers fikk jeg høre på noen litt stygge horn, koblet opp mot noe hammerslaglakkerte garrard greier som låt utrolig engasjerende - i like it!!!

    Jeg glemmer sikkert mange andre gode innslag, men jeg skal redigere etterhvert. Jeg MÅ bare tilføye at ABSOLARE (noen flotte skinnkledde rørforsterkere) spilte aldeles nydelig på Rockport Altair, silke og fløyel i øregangen...

    Vel det ble jo litt langt dette her, unnskyld...:p og unnskyld potensielle stave og skirveflei - men jeg gidder ikke korrekturlese akkurat nå.
    -p
     
    Sist redigert:

    Moiz Audio

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    06.08.2007
    Innlegg
    4.128
    Antall liker
    770
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    122
    Er så glad jeg er ikke den eneste som fikk sjokk av Leedh , hehe!!
     

    januscp

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    17.01.2012
    Innlegg
    800
    Antall liker
    339
    Torget vurderinger
    10
    Jeg syntes Leedh låt helt eksepsjonelt, noe av det beste på hele messa (igjen - i mine ører), så sjokk med veldig stort positivt fortegn.:eek::D
     

    Powerpoint

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    23.04.2003
    Innlegg
    7.424
    Antall liker
    12.959
    Men det fantes godsaker og ting som man måtte lete litt etter. Jeg hørte noen fantastiske KINESISKE electrostater i første etasje som het KINGSOUND. riktig nok 81dB snsitive, så her måtte man trå til med eget kjernekraftverk for å få liv i dem, men fyyyy flate som det rocka. "Men det finnes jo ikke bass i elektrostater" pleier folk å si?!! jo i KINA så gjør det så åpenbart det, og folk flest bor jo i kina, så sånn er'e vel med den saken.....
    Med fare for å banne i kjerka - power'n - dette danka ut dine nye italienske høyt elskede Leonardoer så det holdt, igjen i mine skarve utslitte ører. Rosinen i pølsa? kinavare er tiendel av prisen eller enda mindre. Litt langt å kjøre til kina, men disse frista noe alldeles...-p
    Bann i vei du janscup.
    Danka ut og danka ut...jeg satt nå å hørte på disse veggpanelene fra Kina, og det låt ikke vondt med "Inntil hælvete fryser over" med ørnene fra California. Krispt, luftig og stor "soundstage". Det morsomme er at hverken Kingsound eller Leonardoene er like organiske i mellomtonen som Quad ESL-63. Man får liksom ikke til det lenger. Meg om det! Når det gjelder bass, så gikk Leonardoene i mine ører med god margin dypere enn Kingsoundene, med langt mer pondus. Kingsoundene var selvfølgelig umiddelbart svært imponerende, og slettes ikke dårlig. Kina er jo som kjent mestere i og kopiere, samt skru sammen ting for en brøkdel av prisen av hva vi griske europere skal ha for en skarve TVC. Var Kingsoundene kanskje i overkant frempå, og Leonardoene en smule tilbaketrukket i forhold :rolleyes: Tingen med Leonardoene var det subtile, når du beveget deg rundt i rommet, hvordan mer og mer detaljer krøp inn på deg, og lag på lag av musikken åpnet seg dess mer du lyttet. De krevde noe mer av deg, enn bare å være passiv lytter. Kingsoundene skrek liksom om oppmerksomhet (sett på overdrivelsesfilteret), mens Leonardoene smøg seg innpå som en fullblods sofistikert elskerinne, og da var jo jeg fanget :rolleyes: Verdens beste er Leonardoene neppe, og det gjør ingenting for meg om jeg stemples som tonedøv eller bakstreversk, så lenge jeg blir forført :cool: Jeg skal ikke kjøpe noen av dem alikevel.
    Quadene blir....
     
    Sist redigert:

    Powerpoint

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    23.04.2003
    Innlegg
    7.424
    Antall liker
    12.959
    Messas tykkeste phonokabler "ever" inne hos Stein Audio :rolleyes:

    DSC_3659.jpg

    Gadd vite hvor tykk lederen inne i all den isolasjonen er?
    Platespilleren er som dere ser bygget for vektløftere.
    "Dumbells" med avtagbare skiver.
     
    Sist redigert:
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn