Problemer med spotify?

Skipnes

Hi-Fi freak
Ble medlem
26.11.2013
Innlegg
2.521
Antall liker
1.217
Sted
Oslo
Noen andre her som opplever å få feilmeldingen the current track can not be played? Har skjedd hele denne uken . Låter stopper midt . Får plutselig ikke spolt osv.

Skjer ikke på mobilen .
 

DC-15

Hi-Fi interessert
Ble medlem
12.05.2012
Innlegg
54
Antall liker
29
Sted
Sunnmøre
Torget vurderinger
1
Det har skjedd nåkre gongar med meg tidligare. Veit dessverre ikkje årsaka..
For å "fikse" det brukar eg å spele av eit anna album, for deretter å gå tilbake til det eg opprinnelig ville høyre på.
 

Håkon_Rognlien

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
6.632
Antall liker
11.014
Torget vurderinger
2
Har hatt problemet innimellom.
Logger ut av Spotify, stenger ned programmet og restarter. Det pleier å løse problemet.

Det jeg derimot stadig har problemer med, er iPad og Spotify. Ofte ser ikke iPad'en nettverksspilleren, så jeg må bruke en Macbook i stedet for å sette i gang musikken. Og da plutselig, ser iPad'en spilleren også. Det skjer daglig. Pluss en masse annet rot mellom Spotify-app og iPad.

Mvh
Håkon Rognlien
 

Dolbytor

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.03.2012
Innlegg
7.048
Antall liker
21.967
Sted
Setesdal
Torget vurderinger
8
Jeg bruker mest iPhone, men også iPad brukes en del. Jeg har så og si aldri problemer, heldigvis! Jeg husker ikke sist jeg måtte logge ut og inn av Spotify.

Uansett så skjønner jeg godt Trikkern. Utrolig frustrerende når sånt skjer...
 

Rocknrollthor

Medlem
Ble medlem
20.11.2012
Innlegg
18
Antall liker
19
(Så er det noen som vil ha spotify uten noen sosiale koblinger integrert, og da er jo en gammel version helt topp!)

Heisann, dette er kanskje ikke et svar på hva som skjer med maskinen din, men kanskje en generell løsning på div spotifyrelaterte problemer. Jeg hadde så stasan mye krøll med spotify sjøl, både avspilling og rot med spillelister, og ble kvitt alle problemer da jeg begynte å bruke en gammel version av spotify. Prøvde en gammel version fordi jeg da trodde kanskje min pc med 15 år gml innmat og win-xp, og siste versjon av spotify ikke gikk helt sammen..
Jeg avinstallerte den oppdaterete spotifyen som var på maskinen, og gikk hit:

Spotify 1.0.55.487 Download for Windows / Old Versions / FileHorse.com

Der lastet jeg ned en gammel version av spotify (alle versionene ligger dær, jeg hentet en fra sent 2011) som var helt rensket fri for tillegg til sosiale medier osv..
Siste version av spotify er rundt 50Mb mens den jeg lastet ned var på 6Mb. Installerte 2011 versionen, og startet den med samme pass/bruker som jeg
hadde på den nyeste versionen. Da gammelversionen startet hentet den automatisk alle spillelistene mine, og dermed var allt på plass igjen.
Den gamle versionen gikk helt prikkfritt på gammelpc'en med xp.! !!

Så ble det win 7 og win 10 og ny spotify igjen..men da begynte problemene igjen..både rot med spillelister og ustabil avspilling.
Da gjorde jeg det samme som på xp-maskinen, fjernet den oppdaterte spotifyen, installerte min gamle 6mb version fra 2011, og så ble allt OK.???
Hvorfor hvet jeg ikke. Den gamle spotifyen går iallefall feilfritt.

MEN: På w7 og w10, med spotify som ikke er siste version..: Når gammelversionen starter første gangen vil den kjøre helt fint, men den laster ned
den ca 50mb store oppdaterte versionen av spotify mens den gamle kjører. Når man så starter gamle spotify neste gang vil den nye versionen installere
seg automatisk, og man er like langt.

Medisinen er å gå inn i c..bruker.. .. app data....spotify. Under denne mappen legges den nye nedlastede versionen. Hvis man sletter den automatisk
nedlastede fila etter at man har stoppet å kjøre den gamle spotify for første gang, vil ikke programmet oppdateres når man så starter spotify neste gang.
Eller bruk et antivirus/administrator-prog som kan sperre filer fra å gjøre forandringer/oppdatere seg, evt ccleaner og fjærn 'update spotify' fra 'planlagte oppgaver'.

Den gamle spotifyen fungerer helt supert på både w7 og w10, og så lenge det varer kommer jeg ikke til å oppdatere til siste version!!
Hvorfor jeg var plaget med spotify tidligere, eller hva som skjer på din maskin vites ikke..! Kan bare konstatere at en nedstrippet spotify går helt feilfritt på min pc.


Det er ikke kjent at de nyeste vesionene av spotify er et ustabilt program, eller at det ikke kan kjøre ok på w-xp, så da er det nok noe annet lokalt som er grunnen til problemene. Eksempelvis; har bla opplevd at hvis jeg har en .wav fil stående på pause i Wmedia player classic, og en YouTube-video med flash-lyd klar for avspilling i Opera, og så starter spotify og prøver å spille musikk, blir det helt totalt krasj og ingen av programmene greier å spille lyd.... Men det var fordi et TerraTech phase22 lydkort med asio-driver og 48khz som standard avspilling fikk hetta når en 44.1khz fla/flv/mp3/aac/elr lign lydfil skulle streames mens en fullformat pcm/wav-fil stod klar i win-media-spilleren.
 
Topp Bunn