Visning av PM.

Z

Zomby_Woof

Gjest
Noen tanker om visning av PM'er:

Eksempel:

Uten navn.png


Som man ser blir de første meldingene puttet inn i de senere meldingene som sånne russiske dukker, smalere og smalere innover. Denne er ikke så veldig lang, og det går fortsatt an å lese alle meldingene. Men jeg har tidligere hatt en og annen runde med meldinger hvor de første har endt opp med å bli en bokstav brede (skrevet på høykant), og fullstendig uleselige.

Hadde det gått an å gjøre noe med det? Jeg ser for meg noe á la mail, med meldingene i rekkefølge nedover med avsender/mottager sammen med meldingen øverst eller nederst sammen med teksten i stedet for å splitte over og under som nå, samt å unngå reduksjon av bredden.

Enda en ting med det samme: Når man går inn på 'Meldinger' i menyen får man bare opp innboks. For å komme til utboksen må man gå til innboksen, og derfra til utboksen. Fint om vi kunne få begge alternativene direkte under 'Meldinger'.

MVH
 

JCP

Overivrig entusiast
Ble medlem
22.04.2014
Innlegg
780
Antall liker
368
Sted
Moss
CtrlA og Delete i svarfeltet før svarskriving er tingen :)
 
Z

Zomby_Woof

Gjest
Selvsagt går det an å slette meldingene man svarer på. Men er det alltid ønskelig?
 

JCP

Overivrig entusiast
Ble medlem
22.04.2014
Innlegg
780
Antall liker
368
Sted
Moss
Svarte litt for kjapt; når pm-ene legger seg pent i rekkefølge som en forumtråd, da er det kjekt å slette fortløpende. Når de legger seg stykkevis og delt i innboksen, blir det straks verre...
Du kan jo redigere slik at bare det siste svaret i rekka blir sitert :)
 
Z

Zomby_Woof

Gjest
Det er en fin idé, egentlig, å bruke visningen fra forumet.

Da blir det greit å 'holde tråden' i meldingene, og lett å lese. Kanskje mye av programskrivinga er gjort allerede? Det kan sikkert forenkles også. Men innlegg for innlegg nedover, med nicket til den som skrev over hver av meldingene. Stort mer trengs kanskje ikke?

Så kan vi ha en tråd for hvert tema/hver person vi skriver med. Der man ønsker det kunne man slette en hel 'tråd' på en gang også.

Enda en ting: Kan man gjøre det kjappere å lete fram og sette inn mottakere, samt å inkludere en 'svar alle'?
 
Sist redigert av en moderator:
Topp Bunn