Hvorfor må Du inn å si at det er ikke verdt det?

Er du en såm må si bortkastete penger?

  • Ja

    Stemmer: 36 31.0%
  • Nei

    Stemmer: 80 69.0%

  • Totalt antall stemmer
    116

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Status
    Stengt for ytterligere svar.

    lovemusikk

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.11.2009
    Innlegg
    9.577
    Antall liker
    2.935
    Torget vurderinger
    8
    Hvorfor må Du inn i alle trådene om kabler å mase på at det er ikke verdt det?

    Hvorfor må du ødelegge kabel trådene på den måten ilag med likesinnede ?

    Tenk om jeg skulle inn i trådene dine å mase på at forsterkeren din er bortkastet osv.
    Du hadde blitt meget lei og rapportert det.

    Nå er det på tide å få et svar på de 2 spørsmåla.
     

    lovemusikk

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.11.2009
    Innlegg
    9.577
    Antall liker
    2.935
    Torget vurderinger
    8
    Når jeg kjeder meg går jeg gjerne innom kabeltrådene for å lese litt, men hver eneste er ødelagt.
    At en får lov å holde på, skjønner jeg ikke.


    Hovedregler:

    1) Ved å bruke dette forumet aksepterer du at du ikke poster innlegg som er usanne, tvilsomme, unøyaktige, eller er egnet til å krenke, trakassere eller fornærme enkeltindivider, grupperinger eller nasjonaliteter. Vanlig Netikette gjelder med tanke på språkbruk, holdninger og atferd i din omgang med HFS, andre medlemmer og grupper som helhet. Brukere som ser ut til å provosere og/eller kverulere uten å bidra med noe som helst konstruktivt vil bli utestengt.


    3) Ubegrunnet kritikk av produkter, eller av navngitte eller identifiserbare enkeltpersoner i magasiner, butikker og fabrikker o.l. tillates ikke, men Hifisentralen oppfordrer til kritiske produkt- og butikkerfaringer, både positive og negative, under forutsetning av saklig begrunnelse for innlegget. Det er tillatt å diskutere produkt- og lydopplevelser på godt og vondt, men vi tillater ikke dedikerte tråder som har til hensikt å oppsummere de beste og verste produktene du har hørt, av hensyn til at bransjen da lett kan stigmatiseres og uthenges.


    4) Stadige gjentagelser av samme tema fra samme bruker er ikke tillatt, og kan medføre sletting og eventuelt utestengelse. Dette kan typisk dreie seg om brukere som benytter enhver anledning til å drive propagandavirksomhet for en gitt mening om produkter, løsninger m.m.
     

    superhkm

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.04.2005
    Innlegg
    4.069
    Antall liker
    3.050
    Torget vurderinger
    2
    Jeg leser ikke kabeltråder, jeg trodde kabelhjørnet ble opprettet for at metafysikere skulle holde på i fred uten forstyrrelse fra gledesdrepere og andre .

    Jeg løper ikke inn i kirka på søndager og roper til folk at det de driver med strider mot all logikk og empiri heller.

    Jeg forstår din frustrasjon, du skal slippe å bli mobbet av meg.
     

    JackX

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.03.2002
    Innlegg
    2.428
    Antall liker
    1.377
    Pussige saker: jeg gkk selv svanger i kveld (på tur med rottweilerne mine) og tenkte de samme saker, og funderte virkelig på om jeg skulle bruke litt tid på å snekre sammen noe lignende du selv har gjort ... men tok meg i det da jeg mintes hva jeg selv har formanet meg selv: ta løpefart og d**t langsomt i hva andre måtte ha av pekuniær verdi-oppfatning. Jeg gidder ikke være misjonær, jeg har mitt eget lydbilde-ideal, har svettet, fått penger, kjøpt hva jeg liker, ergo sum bryr jeg meg midt i ryggen hva andre måtte ha for mening om (kabel-)kjøp.

    Men for all del, kabelsalater skaper innlegg, og innlegg betyr engasjement.
    Men du lærer til 7. og sist kun av jakten på hva du selv liker.

    Cheers
     
    Sist redigert:

    Kanutus

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    16.11.2014
    Innlegg
    2.006
    Antall liker
    780
    Sted
    Nesodden
    Jeg synes det er fascinerende å lese kabeltråder, og ønsker begge sider av 'saken' velkommen med sine salige blanding av subjektive og objektive betraktninger. Jeg mener det er mye å lære av kabeltråder og vil absolutt ikke at hifisentralen skal slutte å diskutere dette temaet. Nye kabler kommer jo stadig på banen også ... :)
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.454
    Antall liker
    102.618
    Torget vurderinger
    23
    Bevare meg vel Jackoff - er du svanger? Skyldes det Rottweileren? :D

    For øvrig enig - hva andre synes og mener er egentlig irrelevant. For øvrig er jeg tilbøyelig til å være enig med trådstater.
     

    Auditor

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.02.2006
    Innlegg
    12.091
    Antall liker
    4.345
    Torget vurderinger
    1
    Bruk øra, lær matchingen ordentlig og vær ekstremt nøye med å finne ut av egne preferanser- og hvordan du kan oppnå dem. Så lærer du fort at kobber ikke bare er kobber og at det er like liten logikk i å legge opp anleggets kabling med Biltema og Clas som i å prøve å drive et moderne jagerfly på diesel. Det funker bare ikke. Men det vil bestandig finnes de som plent nekter for kabelens betydning. Jeg vil bestandig behandle den som en like viktig bestanddel av totalpakka som elektronikken- fordi den faktisk ER det.
     

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.540
    Antall liker
    7.230
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Tja. Rar tråd.

    Jeg er ganske sikker på at ingen er ute etter å ødelegge noe som helst.

    Jeg tror at motivasjonen for å skrive innlegg som av noen oppfattes slik trådstarter skisserer, er å forklare fra et mer eller mindre vitenskapelig ståsted at et gitt produkt ikke kan ha de egenskapene det hevdes å ha. Implisitt at det ikke er verdt den sannsynligvis høye prisen.

    Jeg vet ikke hvorfor, men i fagfelt der jeg har mye kunnskap, ønsker jeg gjerne å rette på/hjelpe med misforståelser og feilinformasjon jeg ser. Heller ikke da for å ødelegge eller plage, men for å rettlede og hjelpe.

    I et diskusjonsforum må man akseptere alles holdninger og meninger. At noen mener annerledes enn deg selv, betyr ikke at de prøver å ødelegge (hobbyen) for deg,
     
    Sist redigert:

    tkr

    Æresmedlem
    Ble medlem
    27.03.2007
    Innlegg
    20.574
    Antall liker
    27.657
    Sted
    Nede i fjæresteinene
    Torget vurderinger
    2
    Og forøverig koster en liter Faxe Premium Lager 89.- på polet. Ett par sånne og man driter totalt i kabler og vrir opp volumet.
    En god Ripasso hjelper også.

    Forøvrig gir jeg uansett fullstendig Faen i hva andre mener om mine valg, være det seg kabler, kjerring, katter eller annet pengebruk.

    Jeg pleier ikke å poste i kabeltråder. Det er bedre for sjelefreden slik. Ser at Jackx postet her. Unntakstilstand, m.a.o.

    mvh
     
    Sist redigert:

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Fordi det er så veldig mye annet som betyr mer for lyden totalt sett. enn et kabelbytte.
     

    Strømling

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.05.2014
    Innlegg
    1.229
    Antall liker
    772
    Sted
    Nedre Romerike
    Torget vurderinger
    1
    Synes det er det er ødeleggende når man forsøker å få til en konstruktiv dialog angående kabel og dens evne til å fintune et anlegg så blir man rakket ned på av bedreviterne som har lest eller laget en måling i et dataprogram om at en kabel er en kabel. De gangene det er faktiske målbare forskjeller mellom kabler blir det avskrevet med at det ikke er hørbart.Er jo umulig for oss som bruker ørene og ikke hjernen når vi lytter.

    Skal ikke si at jeg ikke har blitt påvirket, har kjøpt både biltema og clas kabler. Ja det blir lyd men låter dårlig i forhold til bedre kabler.
    Har ingen bias når det gjelder kabler bruker kun ørene, per nå bruker jeg Valhalla 2 på effektrinnet og svart lakris på pre og dac, har liggende v2 i skuffen da svart lakris fra Luxman er det som ble foretrukket på pre og dac etter gjentatte tester.
    Jeg skal love at jeg ikke skal legge inn et eneste innlegg hvis de som ikke hører forskjell på kabler ønsker å lage en egen tråd om hvordan kabler ikke påvirker lyden.
    .
     

    Dazed

    Æresmedlem
    Ble medlem
    29.01.2003
    Innlegg
    20.540
    Antall liker
    7.230
    Sted
    Sarpsborg
    Torget vurderinger
    2
    Man gjør som man vil, men er ikke innlegg i en tråd om å farge/Tune lyden vha. kabler, som sier at det ikke lar seg gjøre, like konstruktive som konkrete tips om kabler?...Strengt tatt.

    Jeg vet at kabeltrådene er fulle av beskyldninger om hobbyødelevgende gledesdrepere, men er ikke det litt rart? I alle andre sammenhenger ville vel de fleste være glad for tips som gjorde at man hadde muligheten til å spare penger? Er problemet at hvis noen hevder at dyre kabler er en unødvendig utgift, så oppfatter man det som man blir beskyldt for å være dum som opplever å høre kabelforskjeller? I så fall er jeg tilbøyelig til å tro at man har litt for ømme tær. Man får stå for egne meninger og respektere andres. ...og ideelt sett noen ganger ta til seg og lære av andres meninger. I alle sammenhenger, egentlig.
     
    Sist redigert:

    jonas

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    04.12.2004
    Innlegg
    2.981
    Antall liker
    1.226
    Sted
    Lørenskog
    Torget vurderinger
    21
    Enig med trådstarter, og dette gjelder ikke bare kabler. Ta f,eks betalte bransjetråder der de opplyser om nye produkter eller agenturet. Ofte blir disse ødelagt av respektløse brukere som anbefaler andre merker eller setter aktøren i dårlig lys med spekulativ synsing uten å kunne dokumentere fakta. Dessverre er det mange negative " jeg vet best og må bevise det i alle tråder" her på forumet, og dette var et ikke problem for bare noen få år siden. Savner personer som VidarP som med respekt og høflighet spredde sin kunnskap.
     

    Strømling

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.05.2014
    Innlegg
    1.229
    Antall liker
    772
    Sted
    Nedre Romerike
    Torget vurderinger
    1
    Poenget mitt er hvis noen som åpenbart hører forskjell på kabler ønsker en dialog rundt dette kan de som ikke hører eller ikke vil høre forskjell ligge unna. Er V2 kablene min verdt prisen? Usikker, men en forskjell gjør de.
     

    Strømling

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.05.2014
    Innlegg
    1.229
    Antall liker
    772
    Sted
    Nedre Romerike
    Torget vurderinger
    1
    Enig med trådstarter, og dette gjelder ikke bare kabler. Ta f,eks betalte bransjetråder der de opplyser om nye produkter eller agenturet. Ofte blir disse ødelagt av respektløse brukere som anbefaler andre merker eller setter aktøren i dårlig lys med spekulativ synsing uten å kunne dokumentere fakta. Dessverre er det mange negative " jeg vet best og må bevise det i alle tråder" her på forumet, og dette var et ikke problem for bare noen få år siden. Savner personer som VidarP som med respekt og høflighet spredde sin kunnskap.
    Kunne ikke vært mer enig, meget få bransjeaktører som er blitt rike av hifi i Norge. Hvor hadde hobbyen vår vært uten disse?
     

    Dr Dong

    Æresmedlem
    Ble medlem
    23.01.2011
    Innlegg
    14.505
    Antall liker
    14.002
    Sted
    landskapet uten motstand
    Torget vurderinger
    1
    Det er da ytterst sjeldent at lyriske utvekslinger om kabelopplevelser blir køddet til av frakker i hvitt. Det er først når lyrikken ledsages av tulleforklaringer at fornuften gjør sin entré. Hvorfor skulle den ikke gjøre det?
     

    Crusty

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.09.2012
    Innlegg
    3.110
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Horten
    Det er da ytterst sjeldent at lyriske utvekslinger om kabelopplevelser blir køddet til av frakker i hvitt. Det er først når lyrikken ledsages av tulleforklaringer at fornuften gjør sin entré. Hvorfor skulle den ikke gjøre det?
    Nettopp. Og hvis man virkelig syns det er så forferdelig her på sentralen, så finnes det massevis av andre nettfora der ute som ikke godtar kritiske spørsmål. Mulig enkelte hadde likt seg bedre der.
     

    Strømling

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    26.05.2014
    Innlegg
    1.229
    Antall liker
    772
    Sted
    Nedre Romerike
    Torget vurderinger
    1
    Det er da ytterst sjeldent at lyriske utvekslinger om kabelopplevelser blir køddet til av frakker i hvitt. Det er først når lyrikken ledsages av tulleforklaringer at fornuften gjør sin entré. Hvorfor skulle den ikke gjøre det?
    Nei det er ikke ytterst sjeldent. Og ja enig med deg at det ofte er bra at fornuften gjør sin entre.Savner bare gråsonene som finnes over alt ellers i livet.
     

    Olav2

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    07.04.2014
    Innlegg
    3.342
    Antall liker
    2.665
    Torget vurderinger
    1
    Jeg kan ikke huske at jeg noen ganger har skrevet noe i kabeltrådene. Men hvis jeg skal ta utgangspunkt i den gyldne regel her, at "man skal gjøre mot andre det man vil at andre skal gjøre mot deg": Jeg ønsker i utgangspunktet at folk skal komme med begrunnet kritikk av de tingene jeg sier og skriver om hifi, uansett hva det dreier seg om. Det er jo sånn man lærer, er det ikke? Jeg har jo mine meninger om hifi-ting. Men jeg vet veldig godt at jeg ikke er noen ekspert, og at mange kan mer enn meg. Så jeg synes bare det er bra hvis folk tar seg tid til å skrive på en ordentlig måte hvorfor de er uenige med meg. Er det bare jeg som tenker sånn? :)
     

    yngvejos

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    10.09.2010
    Innlegg
    1.950
    Antall liker
    1.313
    Enig med trådstarter, og dette gjelder ikke bare kabler. Ta f,eks betalte bransjetråder der de opplyser om nye produkter eller agenturet. Ofte blir disse ødelagt av respektløse brukere som anbefaler andre merker eller setter aktøren i dårlig lys med spekulativ synsing uten å kunne dokumentere fakta. Dessverre er det mange negative " jeg vet best og må bevise det i alle tråder" her på forumet, og dette var et ikke problem for bare noen få år siden. Savner personer som VidarP som med respekt og høflighet spredde sin kunnskap.
    En annonsør med ett godt produkt har da ingen problem med å svare på ett kritisk spørsmål eller fem.
    Hvis forhandler ikke kan forsvare produktet sitt, er det i mine øyne e-avfall
     

    jonas

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    04.12.2004
    Innlegg
    2.981
    Antall liker
    1.226
    Sted
    Lørenskog
    Torget vurderinger
    21
    Hva med å sende aktører/trådstartere PM før en velger å sabotere tråder? Ingen vits å bruke mer tid på dette. De det gjelder driter uansett i hva jeg og resten mener. De vil ha det siste ordet for en hver pris, også om det kan være veldig skadelig/sårende for motparten. De krever fakta og siterer lover, men spyr ut galle og svada selv. Grunnet sterk selvdyrkelse og manglende empati, så vil de aldrig forstå hva jeg mener eller skadene de påfører.


    Enig med trådstarter, og dette gjelder ikke bare kabler. Ta f,eks betalte bransjetråder der de opplyser om nye produkter eller agenturet. Ofte blir disse ødelagt av respektløse brukere som anbefaler andre merker eller setter aktøren i dårlig lys med spekulativ synsing uten å kunne dokumentere fakta. Dessverre er det mange negative " jeg vet best og må bevise det i alle tråder" her på forumet, og dette var et ikke problem for bare noen få år siden. Savner personer som VidarP som med respekt og høflighet spredde sin kunnskap.
    En annonsør med ett godt produkt har da ingen problem med å svare på ett kritisk spørsmål eller fem.
    Hvis forhandler ikke kan forsvare produktet sitt, er det i mine øyne e-avfall
     
    Sist redigert:

    Crusty

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.09.2012
    Innlegg
    3.110
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Horten
    Hva er det egentlig som gjør at enkelte utøvere av denne hobbyen mener at såkalte "bransjeaktører" er hevet over all kritikk, og at spørsmål rettet mot dem blir sett på som uønskede?

    Synes det rett og slett er merkelig, disse holdningene har jeg aldri sett på andre hobbyfora. Kun hi-fi.
     

    Aurora

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.06.2004
    Innlegg
    14.925
    Antall liker
    11.331
    Sted
    Ytterst i havgapet...
    Men hallo i luken.. ! Yngve har faktisk helt rett! Om en produsent ikke klarer å besvare logiske spørsmål o m sitt produkt, men forsvarer seg med astrologi og annen GPP så er det med all rete å anse som et marginalt produkt. I mitt hode er det kun et bransje som er likestilt med HiEnd Audio mhp manglende rotfestede fakta - og nært beslektet - gitarforsterkere!
     

    IvarT

    Fløyelsgutten
    Ble medlem
    19.02.2015
    Innlegg
    2.062
    Antall liker
    4.940
    Sted
    Haugesund
    Torget vurderinger
    2
    Men hallo i luken.. ! Yngve har faktisk helt rett! Om en produsent ikke klarer å besvare logiske spørsmål o m sitt produkt, men forsvarer seg med astrologi og annen GPP så er det med all rete å anse som et marginalt produkt. I mitt hode er det kun et bransje som er likestilt med HiEnd Audio mhp manglende rotfestede fakta - og nært beslektet - gitarforsterkere!
    Slike argumenter som dette du tenker på, Aurora? :p

     

    Crusty

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.09.2012
    Innlegg
    3.110
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Horten
    Men hallo i luken.. ! Yngve har faktisk helt rett! Om en produsent ikke klarer å besvare logiske spørsmål o m sitt produkt, men forsvarer seg med astrologi og annen GPP så er det med all rete å anse som et marginalt produkt. I mitt hode er det kun et bransje som er likestilt med HiEnd Audio mhp manglende rotfestede fakta - og nært beslektet - gitarforsterkere!
    Jaha? Og hva slags påstander er det produsenter av gitarforsterkere kommer med som minner om hi-end? Her må du gjerne linke til noen eksempler.
     

    Olav2

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    07.04.2014
    Innlegg
    3.342
    Antall liker
    2.665
    Torget vurderinger
    1
    Hva med å sende aktører/trådstartere PM før en velger å sabotere tråder? Ingen vits å bruke mer tid på dette. De det gjelder driter uansett i hva jeg og resten mener. De vil ha det siste ordet for en hver pris, også om det kan være veldig skadelig/sårende for motparten. De krever fakta og siterer lover, men spyr ut galle og svada selv. Grunnet sterk selvdyrkelse og manglende empati, så vil de aldrig forstå hva jeg mener eller skadene de påfører.
    Jeg har litt vanskelig for å forstå denne holdningen, må jeg innrømme. Hvorfor skal det være et problem at man stiller kritiske spørsmål til produsenten av et produkt? Som Crusty og Aurora skriver: Det er helt normalt på omtrent alle andre områder. Hvis man går med planer om å kjøpe bil, sykkel, pc, mobil, gitar, flygel, fiolin, vedovn... så vil man vel være interessert å vite mest mulig om produktet, og at det blir stilt kritiske og kvalifiserte spørsmål til produsentene? Hva har man å tape på det? Det er med på å gi oss forbrukere et bedre grunnlag for å orientere seg i markedet. Som sagt har jeg litt vanskelig for å forstå hvorfor dette skulle være et problem. Ønsker vi ikke alle å ha et så godt og kvalifisert grunnlag som mulig for å velge hvilke produkter vi skal kjøpe?
     

    Milenko

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    04.04.2003
    Innlegg
    5.834
    Antall liker
    1.418
    Sted
    Steinkjer
    Poenget er vel det at om noen legger ut i en tråd at de vurderer å kjøpe kabel x og lurer på om de som har hørt kabel x kan gi noen pointers om god eller dårlig match med anlegget så er ikke nødvendigvis vedkommende interessert i å høre at clasohlson og biltema er like bra i noen andres ører. Synes bare det er merkelig at de som hører forskjeller på kabler ikke kan få gjøre det uten at noen på død og liv skal være nødt til å omvende dem...
     

    Crusty

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.09.2012
    Innlegg
    3.110
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Horten
    Dette er et forum som er åpent for alle, og da må man rett og slett tåle at det finnes medlemmer med motstridende meninger. Så enkelt burde det faktisk være.

    Som sagt tidligere så finnes det en masse andre forum der ute hvor takhøyden er påfallende lav og man kun får de svarene man ønsker seg.
     

    lars_erik

    Rubinmedlem
    Ble medlem
    19.10.2006
    Innlegg
    34.927
    Antall liker
    19.786
    Sted
    Hades
    Torget vurderinger
    0
    Poenget er vel det at om noen legger ut i en tråd at de vurderer å kjøpe kabel x og lurer på om de som har hørt kabel x kan gi noen pointers om god eller dårlig match med anlegget så er ikke nødvendigvis vedkommende interessert i å høre at clasohlson og biltema er like bra i noen andres ører. Synes bare det er merkelig at de som hører forskjeller på kabler ikke kan få gjøre det uten at noen på død og liv skal være nødt til å omvende dem...
    Denne problemstillingen har vært tatt opp mange ganger, av svært mange. Flere har også forlatt forumet av denne grunn. Det har blitt lovet flere ganger å gjøre noe med dette, men hver gang har ledelsen snudd, når de som absolutt må fortelle andre hvor dumme de er som bruker penger på slikt er har protestert over å bli "kneblet". Dette gjelder tråder om lytteerfaringer, og om for eksempel kabler. Det kan da ikke være vanskelig og forstå, for verken Sitting Bull eller andre, at slikt skaper irritasjon og dårlig stemning. Spør jeg noen om hvordan noe lyder, er jeg null interessert i tekniske videverdigheter opp og ned i mente.
     

    Crusty

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.09.2012
    Innlegg
    3.110
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Horten
    Det å hevde at noen blir "kneblet" her på sentralen er reinspikka tullprat. Det skjer ikke.

    Igjen; så lenge dette forumet er åpent for alle så må man bare regne med at ikke alle kommer til å være enige til enhver tid. Og det gjelder uansett om man er hardcore subjektivist eller hardcore objektivist. Eller som de aller fleste av oss; et sted mellom de to ytterpunktene.

    Personlig så håper jeg at dette forumet aldri blir til et ekkokammer.
     

    Olav2

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    07.04.2014
    Innlegg
    3.342
    Antall liker
    2.665
    Torget vurderinger
    1
    Min opplevelse er egentlig ikke at dette forumet er så ekstremt preget av at subjektive erfaringer ikke får plass. Tvert i mot. Hvis jeg går inn her en tilfeldig valgt dag, pleier de aller fleste aktive trådene handle om vennetråder for hifi-merker, anleggstråder, tråder om komponenter og matching, osv... der flesteparten av innleggene handler om subjektive opplevelser og erfaringer. Det er langt færre tråder som handler om objektiv testing og måling, eller diskusjoner av forskning omkring lyd og lydreproduksjon.

    Det er mulig noen ønsker seg et forum der de subjektive erfaringene skal få råde grunnen alene, uten anledning til kritiske spørsmål. Men et slikt forum hadde nok jeg sluttet å besøke ganske raskt, tror jeg.
     

    Crusty

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.09.2012
    Innlegg
    3.110
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Horten
    Og en ting som er ganske påfallende: Så lenge jeg har vært medlem her så har jeg aldri sett at en tråd som denne har blitt åpnet av noen som kaller seg "objektivist".

    Det virker som om de som identifiserer seg som "objektivister" ikke har noe problem med å sameksistere med de som identifiserer seg som "subjektivister". Men om man snur på det så er det verre. Muligens noe å tenke på?
     

    lars_erik

    Rubinmedlem
    Ble medlem
    19.10.2006
    Innlegg
    34.927
    Antall liker
    19.786
    Sted
    Hades
    Torget vurderinger
    0
    Det å hevde at noen blir "kneblet" her på sentralen er reinspikka tullprat. Det skjer ikke.

    Igjen; så lenge dette forumet er åpent for alle så må man bare regne med at ikke alle kommer til å være enige til enhver tid. Og det gjelder uansett om man er hardcore subjektivist eller hardcore objektivist. Eller som de aller fleste av oss; et sted mellom de to ytterpunktene.

    Personlig så håper jeg at dette forumet aldri blir til et ekkokammer.
    Du misforstår nok hvem som følte seg "kneblet". Det var de som pokker meg alltid må fortelle andre hvor idiotiske deres valg er! Derfor blir det aldri gjort som lovet; skille lytteerfaringer og tekniske avhandlinger, fra mer eller mindre utdannede på feltet "teknikk innen hi-fi". Med stigende frustrasjon, irritasjon og ødeleggende entusiasme for hobbyen mange har; lytting til musikk. De som har dette som en teknisk hobby, har en helt annen hobby enn de som har en hobby der musikken og nytelsen er i sentrum.
     
    Status
    Stengt for ytterligere svar.
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn