Hodetelefoner til Jobb bruk

JLmorten

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.07.2006
Innlegg
776
Antall liker
143
Trenger et par til med Hodetelefoner. Ingen av de jeg har fungerer optimalt ;) Bruker for tiden B&W P7. Disse er de jeg har som er mest behagelige å gå med på jobb.blit litt varme over tid, å den forbanna kabelen.
Har noen JBL hodetelefoner som er trådløse, men disse er ikke noe å gå lenge med, ikke bra lyd heller.
Trenger ikke direkte støydemping, men jobber nå med styring av maskin som lager printkort. ikke høy lyd, men konstant lyd av vifter, maskiner osv. P7 som jeg har demper mere en nokk lyd. Men jeg vurderer å gå for propper, å lurer på om disse er for åpne å slipper inn alt bakrgunns støy. Har hat flere propper som tetter/stopper denne støyen. f.eks noen AKG370, men fysj for ein flat å trist lyd disse har uten hodetelefon forsterker.

Øverst på lista nå står
KEF Motion One. Men slipper de inn litt støy?

Kom med forslag. Kun trådløse forslag.
Må ha batteritid på minst 10timer. Jobber skift å lange dager.
Er også veldig varmt rundt maskinene, så store varme hodetelefoner er ikke ønsket.
Men gidde heller ikke gå rundt å høre på krapy lydkvalitet blandet med maskinstøy.
Budsjettet er ca 2,5k
 

Erlendb

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.08.2014
Innlegg
1.443
Antall liker
556
Sted
Sandnes
Torget vurderinger
1
Er støyen veldig variabel? Eller er det samme duringa hele tiden? Bose QC35 er best i klassen på lyddemping, men kan bli litt varme. Spesielt kan det fort bli svett på veeldig varme steder. 20timer batteritid. Shure se-535 med formstøpte propper er heelt genialt og komfortabelt. De kan fåes med bluetooth kabel. Men ikke like komfortable som around the ear for en del mennesker. Begge deler er litt over budsjett men jeg vet komplett har kampanje på qc35. Det er veldig godt bruktmarked på bose qc.
 
Sist redigert:

JLmorten

Overivrig entusiast
Ble medlem
28.07.2006
Innlegg
776
Antall liker
143
Er sånn passe stabily støynivå. Det meste av denne støyen kommer av Vifter som er i maskinene ifbm kjøling. Støynivået er nokk lavt nokk til at arbeidstilsynet ikke vil reagere. Men man bøir jo forsatt litt irretert av høre på denne støyen dag etter dag. Å der er forøvrig ganske varmt her. Er jo store ovner for lodding. De har egne avsug for kjøling men blir fort litt varmt.
Har norn JBL hodetelefoner. Trådløse, disse funker men blir litt for varme å ubehageligge å gå med. Så jeg bruker for det meste B&W P7 med kabel. Blir litt varme de også, men kan gå med de mye lengre enn JBL. Hadde det ikke vært for den der kabelen hadde eg nokk ikke vurdert noe annet en P7’ene. Lurer også litt på om Denon AH-GC20 kunne vært noe. Skal i følge de testene jeg finner være behagelige å bære over tid.
 

Erlendb

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.08.2014
Innlegg
1.443
Antall liker
556
Sted
Sandnes
Torget vurderinger
1
Jeg ville tatt meg en tur og lyttet litt. Men jeg påstår at qc35 er de beste støykanselerende hodetelefonene jeg har prøvd. Får du de brukt så er det en nobrainer til jobb og reise.
 
Topp Bunn