Resultater 1 til 3 av 3

Tråd: Høium HiFi

Abonnér på denne tråden
 1. #1

  Høium HiFi

  Hei

  I helgen som var bestilte jeg på nettsiden til Høium HiFi VibraPods og Cones. Vippset over penger og tenkte at dette blir sikkert bra. Forventet å få en tilbakemelding på at alt var i orden, men hørte ingenting. Smurte meg med tålmodighet, men tok etterhvert kontakt for å få en bekreftelse på at alt var i orden med bestillingen og betalingen. Prøvde både mail (flere av de oppgitte adressene) og telefon (både ringt og sendt melding), men ingen svar.

  Jeg pleier vanligvis sjekke opp litt når jeg bestiller varer på nett, men trodde at dette skulle være greit. Ikke minst fordi jeg har sett at Høium HiFi har annonsert her på HiFi-sentralen. Når jeg så undersøker litt leser jeg at det er flere enn meg som har savnet tilbakemelding fra Høium HiFi, men at det stort sett har ordnet seg. Stemmer dette?

  Jeg håper i det lengste at Høium kommer på banen med en tilbakemelding, men viktigst at de sender meg det jeg har betalt for. Syntes dog det er merkelig at man ikke tar seg tid til å svare når man betaler på forhånd for en vare. For meg er det veldig dårlig kundebehandling!

  Mvh
  Sander Bergh

 2. #2
  Det er Høvdingen som driver Høium Hifi og han sliter litt med helsen.

  Du blir nok ikke lurt hvis du tror det.

 3. #3
  Fikk tilbakemelding fra Høium i går på at varene blir sendt, så da virker alt i orden

  Sander

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  
  Vårt nettverk: Hifisentralen - forum for lyd og bilde Kjærlighet ved første blikk