Wimp Hi-Fi - hakking via kablet nett (men IKKE via wireless)

pstraums

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.05.2007
Innlegg
1.413
Antall liker
118
Sted
Flateby
Torget vurderinger
1
Har fått et problem som irriterer meg. Jeg sliter med å koble meg opp på Wimp via PC-en. (funker i høy kvalitet, men får store problemer når jeg switcher til HiFi-modus som naturligvis er den jeg ønsker å bruke når jeg først "kobler av" med go-klokkene.. Hvis jeg tester itavisens speedometer fra denne pc-en får jeg konstant godt over 50 Mbps inn og godt over 60 ut (Altibox 50/50) Jeg streamer film av god kvalitet (så vidt jeg kan se på en dataskjerm) og begriper ikke hvorfor strømming av musikk skulle være den største utfordringen i verden. Hvis jeg kobler opp en laptop på samme sted og kjører Wimp HiFi trådløst så funker det fint.. men altså IKKE via kabel..

PC-en i "mannekroken" med head-fi oppsettet er en småsprek stasjonær med kablet 1Gig nett ned til en Jensen AC7000 wireless router som igjen er koblet til Altibox-modemet.

På hvilken måte er dette logisk?? Jeg kan selvsagt sikkert bare kjøpe en ac dongle og koble til men det hadde vært fint med noen tips fra noen av dere "edb-guruz" out there på hvorfor dette kan skje.. (kabelen ER gammel, lang og rar, og GODT mulig en potensiell synder, men ... maxfart på IT-avis-speedometeret burde vel fortsatt holde i massevis? for HiFi) eller?

Tips? (har restarta alt mange ganger, reinstallert, oppdatert drivere, kobla kabelen rett i modemet etc.. uten at det gjør noe som helst med Wimp. Har også sjekket med altibox at signalet mitt er ok og Wimp skal sjekke i sin ende (tar litt tid i jula))
 

tweakMan

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.02.2002
Innlegg
6.223
Antall liker
124
Hva heter virusprogramet ditt... ? På godboxen...

Og... skjedde dette før du skaffet deg nåværende router/wireless ? Eller har det astedkommet med Jensen boksen?

Noe du kan prøve er å fjerne ALT av ADOBE produkter om det er noe installert. Restarte 2 ganger... TO GANGER...
Og så prøve igjen, evt reinstallere Air alene, og prøve igjen...

Har du gjordt dette? Seff har du prøvd dette!!!!!
http://support2.microsoft.com/kb/299357/no#LetMeFixItMyselfAlways

Mvh
 
Sist redigert:

pstraums

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.05.2007
Innlegg
1.413
Antall liker
118
Sted
Flateby
Torget vurderinger
1
Hei, og takk for tips.
Problemet kom etter jeg bytta router, men det kom ei god stund etter (ikke med en gang) Har en del gammal (og ny) adobe installert her.. kan teste å fjerne det følge beskrivelsen din. Jeg bruker microsoft sitt eget antivirusprogram.
 
Topp Bunn